Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2010

Στη Χαλκίδα η Αρια Αγάτσα,για τις 100 μέρες του ΠΑΣΟΚ


Η Βουλευτής Βοιωτίας Αριάδνη Αγάτσα θα εκπροσωπήσει το ΠΑΣΟΚ στη Χαλκίδα για τις 100 μέρες διακυβέρνησης απο το Πανελληνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα. Η κα Αγάτσα θα μιλήσει σε στελέχη του Κινήματος και θα δώσει συνέντευξη Τύπου. Σε δηλώσεις της η βουλευτής τού ΠΑΣΟΚ επισήμανε ότι στην κυβέρνση και στο κόμμα όλοι εργαζονται σκληρά ,εν μέσω δύσκολων οικονομικών συγκυριών και συναισθανόμενοι την ευθύνη ώστε η Ελλάδα να βγει απο την κρίση και να προχωρήσει σε δρόμους προοπτικής και δημιουργίας.
Η κυβέρνηση πιστή στις εξαγγελίες της αφού δημιουργεί τις συνθήκες οικονομικής σταθερότητας προχωρά στο νέο φορολογικό σύστημα,τη μεταρρύθμιση του Ασφαλιστικού,στο νέο εκλογικό σύστημα,στη νέα διοικητική μεταρρύθμιση («Καλλικράτης»),στο νομοσχέδιο για τους μετανάστες.
"ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ"
Ερώτηση στην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κατάθεσε η Άρια Αγάτσα, βουλευτής Βοιωτίας του ΠΑΣΟΚ, για την στήριξη των κτηνοτρόφων της περιοχής Θίσβης.
Το πλήρες κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΑΡΙΑΔΝΗ ΑΓΑΤΣΑ
Βουλευτής Νομού Βοιωτίας
ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ: Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης
Αθήνα, 12 Ιανουαρίου 2010
ΘΕΜΑ: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ
Κυρία Υπουργέ,
στη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού προκλήθηκαν τεράστιες καταστροφές από πυρκαγιές στην περιοχή του Δήμου Θίσβης Βοιωτίας.
Εκτός από τη μεγάλη περιβαλλοντική μόλυνση, υπήρξε και καταστροφή βοσκοτόπων, τους οποίους εκτιμάει ο Δήμος Θίσβης σε 6.οοο περίπου στρέμματα.
Συνέπεια της καταστροφής των βοσκοτόπων είναι να έχουν δεχθεί ένα τεράστιο πλήγμα οι κτηνοτρόφοι της περιοχής, που εκτρέφουν 3.000 αιγοπρόβατα περίπου.
Όπως είναι κατανοητό, θα πρέπει να ληφθούν ορισμένα μέτρα ενίσχυσης των κτηνοτρόφων της πληγείσης περιοχής.
Προτίθεται να λάβει μέτρα η κυρία υπουργός και σε ποια κατεύθυνση;
Αριάδνη Αγάτσα
Βουλευτής Ν. Βοιωτίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: